Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras i Solé, amb una delegació de l’Aliança Lliure Europea al Líban

notícies 17 setembre 2018

Els eurodiputats per Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé, formen part d’una delegació d’eurodiputats de l’Aliança Lliure Europea que des d’avui i fins dimecres, visita el Líban amb l’objectiu de conèixer més de prop la realitat d’aquest país, on un de cada quatre habitants és un refugiat. Des de l’inici de la guerra de Síria, el Líban -que té una població de 4,5 milions d’habitants- ha acollit més d’un milió de refugiats sirians.

La delegació es trobarà amb càrrecs governamentals libanesos, representants de Nacions Unides, diferents associacions, organitzacions no governamentals i corresponsals de premsa.

Entre d’altres, es reuniran amb la cap de la delegació de la UE al Líban, Christina Lassen; amb el cap del programa ONU Habitat, Tarek Osseiran. També visitaran i es reuniran amb membres d’Ana Aqra, una associació sense ànim de lucre que treballa per a l’alfabetització i l’aprenentatge autònom dels nens més desfavorits de les escoles públiques libaneses; del Consell de Refugiats noruec; amb representants de Terres des Hommes d’Itàlia i Lausana, una associació sense ànim de lucre que assisteix nens refugiats que viuen o treballen al carrer; de l’associació INSAN, que defensa els drets de les persones més marginades del Líban, com les dones immigrants que treballen en l’àmbit domèstic; del centre de recursos per a la igualtat ABBAD, que ajuda persones supervivents de violència de gènere o sexual; i de la Fundació Kayani, que treballa per a l’educació dels nens refugiats més vulnerables.

Els eurodiputats també visitaran el camp de refugiats palestins de Xatila i es reuniran amb els representants de l’Agència de les Nacions Unides per els Refugiats de Palestina al Pròxim Orient.

La meva tasca:
_dilluns, 17 setembre 2018 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG