Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras, nou membre titular de la Comissió de Peticions del PE

notícies 24 gener 2017

Des d’avui, l’eurodiputat per Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras, és nou membre titular de la Comissió de Peticions (PETI) del Parlament Europeu (PE). Fins ara Terricabras ja n’era suplent, la qual cosa li permetia intervenir en els debats. com ja havia fet en peticions ciutadanes com la de la Plataforma per a la Defensa de l’Ebre, la Plataforma contra el Projecte Castor o la de les persones que senten estafades pel govern espanyol pel canvi de normativa en el cas de les energies renovables.

Avui la Comissió de PETI ha tractat un altre assumpte relacionat amb l’energia elèctrica: la línia de la MAT que travessa 86 quilòmetres de les comarques de Castelló, al País Valencià. Terricabras ha demanat la supressió del projecte i que la petició de la plataforma No a la MAT es mantingui oberta.

La història de les elèctriques a Espanya és una història de terror.  Si un projecte no és necessari, no és d’interès públic’, ha dit el diputat republicà, que ha recordat que el 2012 la Comissió ja va advertir sobre el projecte i el va aturar, cosa que espera que ara torni a passar.

La Comissió de Peticions actua com a pont entre els ciutadans de la UE i les seves institucions. Els Tractats de la Unió garanteixen a tots els ciutadans europeus el dret a dirigir-se per escrit al PE per abordar els diferents problemes que puguin afrontar en la seva vida quotidiana, sempre i quan les qüestions que plantegin incideixin en l’àmbit competencial de la UE.

La meva tasca:
_dimarts, 24 gener 2017 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG