Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras insta la CE a reaccionar davant l’informe de l’Eurocambra sobre l’Ebre

notícies 27 abril 2016

Josep-Maria Terricabras dóna suport al primer esborrany de l’informe de la delegació europea que va visitar l’Ebre el mes de febrer. L’informe, elaborat en el marc del comitè de Peticions del Parlament Europeu (PE), qüestiona els cabals ecològics del Pla Hidrològic de l’Ebre i planteja a la Comissió Europea (CE) la realització d’un estudi en profunditat sobre la situació de la zona, que hauria de tenir en compte totes les parts interessades. També es demana a la CE que vigili de prop el Pla Hidrològic i al govern espanyol un diàleg “digne de confiança”.

Per tot això, Terricabras insta la CE a reaccionar. “Cal que la CE escolti l’opinió dels diputats que han vist sobre el terreny els efectes que tindria un repartiment absolutament embogit de cabals que proposa el Pla Hidrològic”, diu el diputat republicà.

“És bo veure que els diputats van constatar els problemes mediambientals que es deriven de la regressió del delta i que ja estan afectant negativament l’hàbitat i les espècies”, afegeix. “La constatació en directe d’aquesta delegació del PE és d’una gran importància per parar de cop el Pla Hidrològic, cosa que confio que passarà aviat”, conclou Terricabras.

Terricabras recorda que dies abans de la visita, va demanar que una delegació de la CE visiti també l’Ebre per tenir més coneixement de causa.

Brussel·les, 27 d’abril de 2016

La meva tasca:
_dimecres, 27 abril 2016 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG