Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras i Maragall voten contra l’elecció de Juncker com a president de la CE

notícies 15 juliol 2014

Josep-Maria Terricabras i Ernest Maragall han complert la seva promesa electoral que només votarien ‘candidats progressistes que acceptessin el dret a decidir’ i avui han votat contra l’elecció de Jean-Claude Juncker com a nou president de la Comissió Europea.

Terricabras, president de l’Aliança Lliure Europea a l’Eurocambra, ha destacat l’extrema ‘ambigüitat’ de Juncker envers els procés engegat a Catalunya, i espera ‘reaccions proporcionades i democràtiques per part de la Comissió Europea perquè Catalunya voti el 9-N’. Terricabras també ha remarcat que Juncker ha anat a l’Eurocambra ‘amb por de no sumar els vots suficients per ser escollit’, presentant un programa ‘maquillat’ per arribar a la majoria absoluta del Parlament.

Per la seva part, l’eurodiputat de NECat, Ernest Maragall, ha afirmat que ‘la gran coalició s’ha imposat per sobre dels interessos de la ciutadania, que demanava un canvi a les polítiques d’austeritat de la UE’. Maragall ha assenyalat que ‘la gran Coalició té esquerdes’ degudes a la impopularitat de les seves mesures econòmiques i socials, liderades i avalades per Juncker des de l’Eurogrup. ‘Calen polítiques de creixement i d’inversió més ambicioses que les que Juncker està disposat a acceptar’, ha afirmat Maragall.

La meva tasca:
_dimarts, 15 juliol 2014 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG