Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras i Maragall denuncien a la CE la conspiració per inculpar polítics independentistes

notícies 30 juny 2016

Els diputats al Parlament Europeu (PE), Josep-Maria Terricabras i Ernest Maragall, són dos dels sis diputats catalans que han adreçat una pregunta a la Comissió Europea (CE) per saber si és conscient del comportament antidemocràtic de l’actual govern espanyol i si pensa afrontar aquest assumpte per tal de garantir els drets fonamentals i l’Estat de Dret a Espanya, després de les converses telefòniques que va difondre ahir el diari Público.
“Tinc la impressió que a Europa ja s’han acostumat a un nivell baixíssim de democràcia a l’Estat espanyol. Ara bé, que un ministre es dediqui a conspirar per culpar polítics i familiars de polítics independentistes és absolutament impresentable. A Europa, qualsevol ministre que hagués fet això, ja seria a casa seva de vacances -ha dit Terricabras- El que s’ha conegut és un atac a la llibertat i a la democràcia”.
“Hem arribat a un punt que Europa no pot mirar cap a una altra banda i fer veure que no passa res. Per tant, espero que hi hagi un missatge d’Europa cap al govern espanyol , i crec que aquesta vegada hi ha d’haver un missatge d’Europa”, ha afegit Maragall. “No hi ha silenci possible per Europa”, ha conclós.
Els altres diputats que han subscrit la pregunta són Ramon Tremosa, Ernest Urtasun, Francesc Gambús i Javi López.

Brussel·les, 22 de juny de 2016

La meva tasca:
_dijous, 30 juny 2016 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG