Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Terricabras es reunirà amb eurodiputats danesos

notícies 21 abril 2015

El diputat d’Esquerra Republicana-NECat i Catalunya Sí al Parlament Europeu (PE), Josep-Maria Terricabras, iniciarà una roda de contactes amb eurodiputats danesos per explicar-los la situació del país, el 9-N i les eleccions al Parlament del 27-S abans que el Parlament Danès tracti l’autodeterminació de Catalunya el proper 12 de maig. Concretament, Terricabras ha demanat reunir-se amb les forces que integren el govern (Socialdemòcrates i Social Liberal), amb una que li dóna suport extern (Socialistik Folkeparti) i amb el primer partit de l’oposició (Liberal).

Les forces polítiques amb les què l’eurodiputat català vol parlar representen gairebé un 70% del Parlament de Dinamarca (124 diputats sobre un total de 179). Els seus eurodiputats s’inscriuen a tres grups parlamentaris diferents: Verds/ALE (Socialistik Folkeparti), Socialistes i Demòcrates (Socialdemokratiet) i ALDE (Social-Liberal i Liberal).

Terricabras diu que ‘és molt important que els partits danesos coneguin de primera mà perquè els catalans volem decidir el nostre futur i per això aquestes reunions amb diputats danesos al Parlament Europeu ajudaran molt als seus companys de files al Parlament Danès‘. Així mateix, Terricabras ha instat els eurodiputats catalans de partits que estan pel dret a decidir que facin el mateix.

La meva tasca:
_dimarts, 21 abril 2015 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG