Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Més de 250 persones a la conferència sobre el dret a l’autodeterminació al PE

notícies 12 gener 2017

El seminari que s’ha celebrat avui al Parlament Europeu (PE) sobre L’autodeterminació a la UE – El Dret de Decidir! ha omplert la sala on s’ha fet, que té 280 places. L’acte ha abordat les situacions catalana, basca, flamenca, gal·lesa i irlandesa, i ha estat organitzat per set eurodiputats de 4 grups parlamentaris diferents: Josep-Maria Terricabras, (ERC / GreensEFA); Ramon Tremosa (PDECAT / ALDE); Josu Juaristi (EH BILDU / GUE); Izaskun Bilbao (EAJ-PNV / ALDE); Jill Evans (Plaid Cymru / GreensEFA); Mark Demesmaeker (N-VA / ECR) i Martina Anderson (Sinn Fein / GUE).

Terricabras, juntament amb el diputat Tremosa, han participat en aquest seminari amb una ponència de Liz Castro que ha estat, “sens dubte, la més aplaudida”.
Terricabras ha mostrat la seva satisfacció pel gran nombre d’assistents. “L’altíssima assistència avui en aquest acte és un evidència clara de l’interès que desperta l’autodeterminació dels pobles sense estat en el si de la UE, i més en temps com els que vivim, amb el procés del Brexit”, ha dit.

La meva tasca:
_dijous, 12 gener 2017 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG