Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Eurodiputats catalans proposen l’ONG Pro-Activa Open Arms com a candidata al Premi Europeu de la Ciutadania

notícies 2 març 2016

Els eurodiputats d’ICV, ERC-NECat, CDC, PSC, PP i Unió han proposat l’ONG badalonina Pro Activa Open Arms com a candidata al Premi Europeu de la Ciutadania.

Urtasun, Terricabras, Tremosa, López, Gambús, Maragall i Fisas coincideixen en què “cal reconèixer la feina humanitària d’aquesta ONG” i afirmen que “la seva activitat representa plenament els valors europeus“. Els eurodiputats catalans que promouen aquesta iniciativa volen que “les institucions europees premiïn la seva excel·lent feina” de rescat i cooperació que fa aquesta petita ONG catalana.

Pro-Activa Open Arms va ser la primera organització de voluntaris a Lesbos a intervenir per rescatar al mar als refugiats que naufraguen. Els seus recursos provenen d’una campanya de crowdfunding amb la qual han recaptat diners per comprar de material de rescat professional per poder salvar vides al mar. La seva tasca humanitària ha estat recollida en el documental To Kyma.

El Premi Europeu de la Ciutadania és un premi que atorga el Parlament Europeu des de 2008 per reconèixer persones i associacions que contribueixin a la cooperació europea i a la promoció de valors comuns.

La meva tasca:
_dimecres, 2 març 2016 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG