Josep-Maria Terricabras Esquerra Republicana de Catalunya Els Verds | Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu

Esquerra emplaça el nou president del PE a fer efectiu el seu compromís perquè el català sigui llengua oficial a l’Eurocambra

notícies 18 gener 2017

Els eurodiputats d’Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras i Jordi Solé, han emplaçat el nou president del Parlament Europeu (PE), Antonio Tajani (PPE), escollit aquest dimarts a Estrasburg, a complir el seu compromís perquè el català sigui oficial al PE.

Els diputats republicans no apostaven d’entrada per cap dels dos candidats finalistes però, després que hagi caigut la candidata dels Verds/ALE finalment han decantat el vot pel candidat de l’S&D, Gianni Pittella. ‘Pittella havia mostrat un compromís més clar que Tajani per promoure l’ús oficial de la llengua catalana a l’Eurocambra i, votant-lo, també hem mirat de construir una majoria més progressista i europeista’, ha dit Terricabras.

‘Emplacem el president Tajani a treballar amb vocació europeista i a impulsar, des de la institució que representa directament la ciutadania europea, la renovació que urgentment necessita el projecte europeu’, ha afegit Solé per part seva.

La meva tasca:
_dimecres, 18 gener 2017 notícies

Subscriu-te al meu butlletí

i assabenta’t de totes les últimes novetats des d’Europa

2018 © Tots els drets reservats · Avís legal · Política de privacitat
NEORG